flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян та учасників судових процесів! Щодо запобігання поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу!!!

17 березня 2020, 12:34

Постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211 на всій території України введено карантин з 12 березня до 3 квітня 2020 року.

З метою убезпечити населення України від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19 у Млинівському районному суді Рівненської області впроваджено протиепідемічні заходи  в період з 17 березня по 03 квітня 2020 року, а саме:

  • заборонено громадянам вхід до приміщення суду без захисних масок;
  • обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судового процесу;
  • заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з явними ознаками респіраторних захворювань (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо);
  • припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • припинено прийом канцелярією суду для ознайомлення та видачі копій процесуальних документів;

Учасникам судового процесу рекомендується:

- подавати до суду заяви про відкладення розгляду у зв’язку із карантинними заходами;

- подавати до суду заяви про розгляд справ (у передбачених процесуальним законом випадках) у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.

- подання процесуальних документів у справах (позовних заяв, заяв, скарг, відзивів, клопотань, заяв про отримання копій судових рішень, інших заяв, клопотань у судових справах), звернення до суду з інших питань здійснювати засобами поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» чи на електронну адресу суду inbox@ml.rv.court.gov.ua.

Результати розгляду звернень, які надходять до суду, надсилатимуться засобами поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» чи на електронну адресу, зазначену у зверненні.

Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, за наявності такої технічної можливості, буде здійснюватись в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві, заяви про ознайомлення приймати через дистанційні засоби зв’язку.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефонами:

канцелярія суду 0-3659-6-41-74; керівник апарату суду 0-3659-6-54-07.

Подальші рішення щодо особливого режиму роботи суду прийматимуться в залежності від розвитку ситуації.