flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено День відкритих дверей для школярів.

15 березня 2019, 10:30

14 березня 2019 у рамках проведення заходу «День відкритих дверей» Млинівський районний суд Рівненської області відвідали учні-старшокласники Млинівської гуманітарної гімназії.

 

Даний захід проведений з метою підвищення загального рівня правової культури відповідно до навчальної програми учнів в рамках практичного заняття із правознавства.

 З вітальним словом виступив керівник апарату суду Микола Шевчук, який ознайомив учнів з засадами організації судової влади,  спеціалізацією судів загальної юрисдикції  та складом Млинівського райсуду, роботою канцелярії суду, порядком звернення до суду та програмою автоматизованого документообігу загальних судів КП "Д-3".

Голова суду Петро Феськов розповів про справи які розглядаються судом, про їх підвідомчість та особливості розгляду, учасників судових засідань, порядок проведення судового засідання, роль та завдання адвоката у судовому процесі.

 Не залишилась поза увагою тема булінгу, яка за останній час набула широкого розголосу. 

В ході заходу учні задавали питання що стосувались професії судді, працівників суду та відповідальності неповнолітніх, на які отримали змістовні відповіді.