flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Торгівля людьми – небезпечне світове явище

26 листопада 2018, 16:20

Цікавим та пізнавальним виявився тренінг на тему: “Практичні аспекти розгляду судами кримінальних проваджень, пов'язаних з торгівлею людьми”, який апробовувався 21-22 листопада 2018 року у місті Львові.

Надзвичайно насиченою, із застосуванням інтерактивних методів навчання, була програма цього заходу та професійний склад викладачів (тренерів).

Особливу увагу учасників тренінгу - суддів було зосереджено на проблемах, що виникають під час застосування статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми). Хоч у судах такі кримінальні провадження не часто розглядаються, без сумніву, набуті в ході тренінгу знання, сприятимуть більш кваліфікованому підходу до їх розгляду.   

Участь у зазначеному тренінгу приймала й суддя-спікер Млинівського районного суду Рівненської області Алла Анатоліївна Хомицька.

Організатори заходу: Національна школа суддів України, за підтримки спільної програми ЄС і Управління ООН з наркотиків та злочинності  “GLO.ACT – глобальна програма з протидії торгівлі людьми та незаконній міграції”.

 

Фото взято із сайту Національної школи суддів України

суддя-спікер Алла Хомицька