flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комунікувати заради довіри.

26 вересня 2018, 14:24

25 вересня 2018 року в місті Рівному Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Радою суддів України та Консультативною місією ЄС провели семінар для суддів-спікерів судів Рівненської області на тему: “Зв’язки з громадськістю в судах”.

            «Ваше мовчання Вас не врятує!» - із таким закликом звернувся до суддів спікер Тійт Матсулевич, радник із стратегічних комунікацій Консультативної Місії Європейського Союзу (Естонія), та розповів про важливість створення прес-служб в судах і налагодження комунікації.

Про необхідність плідної співпраці зі ЗМІ наголосили й інші учасники заходу: Сергій Єремейчук –  суддя-спікер Апеляційного суду Рівненської області, член Ради суддів України, Олександр Сасевич – суддя Львівського окружного адміністративного суду, екс-голова комітету Ради суддів України з питань комунікації (у тому числі ЗМІ), кандидат юридичних наук, Ольга Какауліна –  представник прес-служби Ради суддів України. 

Комунікувати із громадськістю заради довіри до судової гілки влади навчалася й напередодні обрана суддя-спікер Млинівського районного суду Рівненської області Алла Хомицька.

Млинівський районний суд Рівненської області відкритий до спілкування із засобами масової інформації, щоб об’єктивно інформувати суспільство про роботу суду та важливі події, що відбуваються у суді.

(джерело фотографій: сайт Національної школи суддів України)

Суддя-спікер : А.А. Хомицька