flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся ІІ загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці»

27 червня 2018, 12:52

26 червня 2018 року відбувся ІІ загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

На базі територіального управління ДСА України Рівненської області було проведено регіональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці» у режимі відеоконференцзв'язку за участю голів судів, суддів спікерів, прес-секретарів судів, представників районних та обласних ЗМІ.

Формат заходу: перегляд відеотрансляції форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці» (м.Київ) з можливістю ведення дискусії за участю запрошених осіб.

 

 

Від Млинівського районного суду Рівненської області участь у форумі приймала заступник керівника апарату суду Пуцак Д.В.

Під час форуму обговорювались питання щодо розширення можливостей співпраці між ЗМІ та судами, зокрема чого потребують суди від медіа, а ЗМІ від судів.

Також учасники заходу ознайомились із зарубіжним досвідом налагодження комунікації між судами та ЗМІ та поділились думками щодо етичних стандартів співпраці.