flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян та учасників судових процесів! Щодо запобігання поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу!!!

19 жовтня 2020, 13:09

Повідомляємо, що в Млинівському районному суді Рівненської області у зв’язку із збільшенням випадків захворювання на COVID-19 працівників суду, з метою запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед відвідувачів та працівників суду, наказом в.о. голови суду від 19.10.2020 №19, з 19 по 23 жовтня 2020 року посилені карантинні обмеження, а саме:

  1. До приміщення суду вхід дозволяється наступним особам:

- працівникам суду, служби судової охорони;

- працівникам прокуратури, правоохоронних органів та медичних установ у зв’язку з службовою необхідністю; 

- особам, які беруть участь у розгляді кримінальних справ, у випадку, якщо обвинувачений перебуває під вартою, та у розгляді справ досудового розслідування.

  1. На період з 19 по 23 жовтня 2020 року всі справи в порядку кримінального, цивільного, адміністративного судочинства та справи з розгляду адміністративних правопорушень знімаються з розгляду, крім:

- кримінальних справ (проваджень), де обвинувачений перебуває під вартою та невідкладних слідчих дій;

- цивільних справ в порядку спрощеного провадження, заочного розгляду справ та за заявами учасників процесу про розгляд справ у їх відсутність;

- справ, що стосуються виборчого процесу;

- справ про адміністративні правопорушення, які підлягають розгляду у день надходження, а також у випадку надходження клопотань особи, щодо якої складено протокол про адміністративні правопорушення, про розгляд справи за її відсутності;

- справ про адміністративні правопорушення, в яких учасники процесу повідомлені належним чином, а у разі відкладення розгляду справи, закінчаться строки, передбачені ст. 38 КУпАП.

Учасникам судового процесу рекомендується  подання процесуальних документів у справах (позовних заяв, заяв, скарг, відзивів, клопотань, заяв про отримання копій судових рішень, інших заяв, клопотань у судових справах), звернення до суду з інших питань здійснювати засобами поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» чи на електронну адресу суду inbox@ml.rv.court.gov.ua.

Результати розгляду звернень, які надходять до суду, надсилатимуться засобами поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» чи на електронну адресу, зазначену у зверненні.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефонами:

             канцелярія суду 0-3659-6-41-74; керівник апарату суду 0-3659-6-54-07.

Подальші рішення щодо особливого режиму роботи суду прийматимуться в залежності від розвитку ситуації.