flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця

05 листопада 2015, 16:32
Млинівський районний суд Рівненської області, що знаходиться за адресою: Рівненська область, смт.Млинів вул.Ватутіна, 7, оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця -   секретаря судового засідання (на період відпусткидля догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника). 
Вимоги до кандидатів на посаду секретаря судового засідання:
1. Наявність громадянства України;
2. Досконале володіння державною мовою, знання основ діловодства;
3. Знання чинного законодавства з питань державної служби;
4. Вища освіта за спецiальнiстю «Правознавство» або «Правоохоронна дiяльнiсть» з освiтньо-квалiфiкацiйним рiвнем не нижче бакалавра, без вимог щодо стажу роботи;
5. Високі моральні якості;
6. Володіння комп’ютером на рівні користувача;
         Додаткова інформація щодо переліку документів, які подаються для участі в конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання надається за телефоном 6-54-07 або під час особистого прийому в приміщенні суду щоденно з 9 до 12 години.
        
Також інформацію щодо переліку документів, які подаються для участі в конкурсі,  переліку питань для перевірки знань Конституції України, Законів України "Про державну службу" та "Про запобігання корупції", а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень секретаря судового засідання розміщена на даному веб-сайті суду в розділі «Кадрова політика».

           Документи  щодо  участі  в  конкурсі  приймаються  у  робочі  дні  з  10.00  год.  до  12.00  год.  протягом  30  календарних  днів  з дня виходу публікації про оголошення конкурсу (З 05 листопада 2015 року, газета «Гомін» № 45 (7933)).