flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо реквізитів депозитного рахунку

25 січня 2016, 13:23

У зв’язку з впровадженням Державною казначейською службою України Проекту централізації баз даних державного бюджету за видатками Державного бюджету, з 21.01.2016 року змінилися банківські реквізити для зарахування коштів на депозитний рахунок.

Одночасно звертаємо увагу платників на вимоги пункту 3.8 глави 3 Інструкції про безготівкові рахунки в Україні в національній валюті, затвердженої постановою правління Національного банку України від 21 січня 2004 року №22, а саме:

«Реквізит «Призначення платежу» платіжного доручення заповнюється платником так, щоб надавати повну інформацію про платіж та документи, на підставі яких здійснюється перерахування коштів отримувачу. Повноту інформації визначає платник з урахуванням вимог законодавства України.

         Платник відповідає за дані, що зазначені в реквізиті платіжного доручення «Призначення платежу». Банк перевіряє заповнення цього реквізиту на відповідність вимогам, викладеним у цій главі, лише за зовнішніми ознаками». 

З новими реквізитами для зарахування коштів на депозитний рахунок та прикладами для заповнення у розрахунковому документі реквізиту «Призначення платежу» при внесенні коштів на депозитний рахунок можна ознайомитись за цим посиланням:

http://ml.rv.court.gov.ua/sud1712/pay/zast_pay/